Bjärsjölagård
| Sjöbo

Favorit Dela

Beritslundsgatan 3

Fin hyresfastighet med naturskönt läge!

 • Kategori:

  Bostad

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Pris:

  3 850 000 kr. Utgångspris

 • Storlek:

  286 m²

På en lugn återvändsgata ligger denna renoverade hyresfastighet med en härlig trädgård som kan disponeras av de boende. Fastigheten består av 4 lägenheter om totalt 286 kvm boyta. Här finns även källare om ca 100 kvm med gemensam tvättstuga samt en bod med förvaringsutrymme. Stambyte genomfördes 2020 och i september 2020 ska även taket ersättas med ett nytt plåttak. Belägen i ett naturskönt och trivsamt område nära vacker natur och öppna landskap. I närheten finns förskola och goda kommunikationer med buss till närliggande städer. Bjärsjölagård är en mindre by utanför Sjöbo. I Sjöbo finns serviceutbud och skolor och nås på ca en kvart. Fastigheten ger bra avkastning med låga driftskostnader och hyresintäkter om 357 000 kr/år. I samtliga lägenheter ingår uppvärmning och hushållsel ingår i den större lägenheten. Depositioner finns från alla hyresgäster. Varmt välkomna på visning!
 • Total yta

  286 m2

Ytor Antal Area
Bostad 4 286
Tomtarea 1 284
 • Ytbeskrivning

  Bottenvåning: På entréplan finns två lägenheter om 130 kvm respektive 52 kvm. Dörr från trapphuset. 4:a om 130 kvm Lägenheten är en del av tillbyggnaden, från hallen finns en passage till den delen av bostaden. I hallen finns plats för avhängning. Till höger ligger ett stort rum som kan användas som sovrum eller tv-rum. Till väster nås köket med matplats. IKEA-kök som stambyttes 2020. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys i rostfritt, diskmaskin, spis med häll, ugn och fläkt samt mikrovågsugn. Vidare in i bostaden ligger ett badrum med dusch, wc, handfat samt tvättmaskin. Kakel och klinker på golv och vägg. Intill ligger även en liten toalett med wc och handfat. Här finns även två mindre sovrum som rymmer enkelsäng eller dubbelsäng. I tillbyggnaden finns ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck. Det finns även en andra ytterdörr som leder ut till trädgården på husets baksida. 2:a om 52 kvm Lägenhetens alla rum målades om 2019. I hallen finns skrubb för avängning. Köket från IKEA rymmer ett mindre matbord och är utrustat med spis, med ugn och fläkt samt kyl och frys. Vidare nås sovrummet med en garderob och plast för dubbelsäng. Rymligt vardagsrum som rymmer soffgrupp. I badrummet finns dusch, wc, handfat samt tvättmaskin. Övervåningen: Via trapphuset nås övervåningen, här finns två likadana lägenheter om 52 kvm vardera. 2:a om 52 kvm Hall med avhängningsmöjligheter samt skrubb. Kök som rymmer mindre matbord. Kök från IKEA som är utrustat med ny spis med ugn och fläkt samt kyl och frys. Här finns plast för mindre matbord. I sovrummet ryms en dubbelsäng samt garderob. Vardagsrum med plast för soffgrupp. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat och tvättmaskin. 2:a om 52 kvm Hall med avhängningsmöjligheter samt skrubb. Kök som rymmer mindre matbord. Kök från IKEA som är utrustat med ny spis med ugn och fläkt samt kyl och frys. Här finns plast för mindre matbord. I sovrummet ryms en dubbelsäng samt garderob. Vardagsrum med plast för soffgrupp. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat och tvättmaskin. Källare: I källaren finns en gemensam tvättstuga och förvaringsutrymme.


Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 662 000 kr

Driftskostnad:

42 700 kr/år

Pris:

3 850 000 kr. Utgångspris

Hyresintäkter:

357 000 kr/år


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sjöbo BJÄRSJÖLAGÅRD 1:107

Planlösning:

Fastigheten består av 4 lägenheter om totalt 286 kvm boyta.


Teknisk information

Byggnad:

Byggår: 1946

Grund: Källare

Stomme: Lättbetong

Bjälklag: Trä

Fasad: Alupanel

Tak: Plåt

Fönstertyp: Tvåglas

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Bergvärme


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är taxerad 268 kvm boarea. I annonsen angiven boarea om 286 kvm samt uppgift om källare (100 kvm) är enligt säljarens information. Vill man som köpare säkerställa informationen bör man utföra en uppmätning då avvikelser kan föreligga. I annonsen angivet byggår 1946 är enligt säljarens information, då denna uppgift saknas i Lantmäteriets fastighetsinformation. Värdeår 1959.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

WH

Ansvarig mäklare

Wictor Hjertqvist

info@hemverket.se

0770 VISA NR 0770-810038

Marknadsförs av Hemverket AB
Ekelundsgatan 4
41118 Göteborg
hemverket.se
Beritslundsgatan 3