Lindholmen
| Göteborg

Favorit Dela

Lindholmsplatsen

Nu finns möjlighet att förvärva den unika byggnaden Dome of Visions.

 • Kategori:

  Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  366 m²

 • Pris:
Nu finns möjlighet att förvärva den unika byggnaden Dome of Visions. Dome of Visions byggdes ursprungligen av NCC som en arena för kreativa möten och event med utgångspunkt i innovation och hållbar utveckling. Nu finns möjlighet för en ny aktör att ta vid och finna nya användningsområden för byggnaden som har ett mycket stort hållbarhetsfokus. Interiört finner man en stor mingelyta samt två fullt utrustade konferensrum med ljudanläggning, webkamera för live streaming, projektor och skärmar. Ett mindre kök finns inne i byggnaden, toaletter finns i en anslutningsbyggnad. Här finns grönskande väggar, sittmöbler med integrerade planteringsytor, träd och planteringslådor med ätbara grödor. Byggnaden omges av en trevlig terrass med omgivande planteringar. Till största delen är materialen i Dome of Visions biologiskt nedbrytbara eller återvinningsbara. Allt trä kommer från certifierad skogshantering där man planterar fler träd än man hugger ned. Byggnadsmaterialet består främst av trä samt samt plastskivor i polykarbonat.
 • Total yta

  366 m2

Ytor Antal Area
Kontor 366
 • Ytbeskrivning

  Två konferensrum som är tempererade, det stora på gatuplan rymmer 50 personer, samt ett mindre på plan två som rymmer 20 personer. Mingelyta på gatuplan för upp till 149 gäster totalt.

Service och bekvämligheter


Omgivning

Omgivning/natur:

Vackra omgivningar med en direkt närhet till älven och Göteborgs hamninlopp.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

På Lindholmen finns gott om restauranger, dagligvaruhandel samt flertalet gym.

Kommunikationer:

Närmsta busshållplats ligger ca 100 meter ifrån fastigheten och heter Lindholmen. Electric Citys inomhusbusshållplats för elbussen som trafikerar linje 55 ligger i direkt anslutning till fastigheten. Även mycket nära till färjeläget Lindholmspiren.

Vägbeskrivning:

Dome of Visions står på Lindholmen i Göteborg vid Chalmers Tekniska högskola.


Övrig information

Övrigt:

Möjlighet finns att förvärva byggnaden. Tillfälligt bygglov finns tom 2021 med möjlighet till förlängning.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

SR

Projektledare Dome of Visions

Stina Rosén

stina.rosen@ncc.se

0702 VISA NR 0702-01 75 40

Marknadsförs av NCC Property Development AB
Herrjärva torg 4
17067 SOLNA
ncc.se
Lindholmsplatsen

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup ¬förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

Fler annonser från denna annonsör