Viberga Industriområde
| Finspång

Favorit Dela

Skäggebyvägen 38

 • Kategori:

  Kontor, Industri/Verkstad, Lager/Logistik

 • Pris:

  3 500 000 kr

 • Storlek:

  756 m²

-Välhållen och lättskött industrifastighet med centralt, attraktivt läge i Viberga industriområde. -Byggnaden brukas idag av två hyresgäster. Däckverkstad om 468 kvm samt Lackverkstad på 288 kvm. Däckverkstadens hyresgäst, som också är ägare, kommer att avflytta. -En ny ägare kan fortsätta driva Däckverkstad eller erhålla lokalen tömd med möjlighet till annan verksamhet för egen användning eller uthyrning. -Lackverkstan har ett hyreskontrakt med 12 månaders uppsägning. Kallhyra. -Den äldre delen är uppförd 1973 och den nyare, Däckverkstaden, 1990. -I byggnaden finns kontor, omklädningsrum, wc, dusch, enklare kök, lagerutrymmen samt verkstadsutrymmen. -Garageportar finns till båda flyglarna. -Gott om uppställningsplats för bilar eller annat.
 • Total yta

  756 m2

Ytor Antal Area
Industri 2 756
Tomtarea 3 578

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 543 000 kr

Pris:

3 500 000 kr


Teknisk information

Byggnad Lackverstad:

Byggnadstyp: Produktionslokal

Byggår: 1973

Byggnad Däckverkstad:

Byggnadstyp: Produktionslokal

Byggår: 1990


Omgivning

Omgivning/natur:

Finspång är en levande industriort med ett aktivt näringsliv. Strukturen är blandad med såväl småföretag, mindre industrier och flera världsledande, internationella företag. I Finspångs kommun finns goda möjligheter att etablera och utveckla sitt företagande. Närheten till riksväg 51 skapar en central och tillgänglig ort. Här finns också ett gott samarbete mellan kommun och näringsliv. Här finns goda kommunikationer via väg 51 och det är dryga 2 mil till Norrköping och E4:an.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mats Karlsson

Fastighetsmäklare

Mats Karlsson

mats.karlsson@swedbankkf.se

+467 VISA NR +46708252774

Marknadsförs av Kommersiella fastigheter (Swedbank)
Wallingatan 33
11124 Stockholm
Skäggebyvägen 38

Om Kommersiella fastigheter (Swedbank)

Kommersiella fastigheter i samarbete med Swedbank erbjuder ett affärsmässigt tillvägagångssätt och lotsar dig på ett tryggt sätt igenom lönsamma fastighetsaffärer. Vi mäklar bostadsfastigheter, kontor- och industrifastigheter, bestånd och fastighetsbolag. Vid ett säljuppdrag tar vi ett övergripande ansvar över försäljningsprocessen. Som projektledare har vi löpande kontakt med jurist, skatteexpert och förvaltare för att kunna koppla på de experter som behövs vid varje tillfälle. Som mäklare fokuserar vi på att hitta rätt köpare till ditt objekt och vi paketerar det på ett attraktivt sätt. Då får vi ut rätt pris på de objekt vi säljer. Vi hjälper dig med:värdering av fastighet och bestånd,analys av marknaden, marknadsföring på relevanta marknadsplatser, nationellt kontaktnät till investerare, försäljning av din fastighet eller bestånd.

Fler annonser från denna annonsör