Hörby

Favorit Dela

Filaregatan 3

Välexponerad fastighet på strategiskt läge i Hörby säljes!

 • Kategori:

  Industri/Verkstad

 • Pris:

  7 900 000 kr

 • Storlek:

  1 053 m²

Fastigheten Hörby VÄSBY 5 med adress Filaregatan 3 i Hörby består idag av tre lokaler och samtliga är i dagsläget uthyrda med löpande hyresavtal. Hyresavtalen avser kallhyra för den större lokalen samt varmhyra för de två mindre lokalerna, där hyresgästerna svarar för eget elabonnemang, sopor, städning samt underhåll. Fastigheten har en uthyrbar yta om ca 1 053 kvm och det finns möjlighet att bygga till om ca 800 kvm. Tomten är på 6 230 kvm och har mark av grus samt är inhägnad med stängsel och grindar. Fastighetens framsida har entré och parkering i väster utmed Hörbys centrala infartsled – Slagtoftavägen. Fastigheten fungerar som handel och/eller lättare industri. Läget är mycket välexponerat och nås enkelt från motorvägen E22 eller centrala Hörby. Byggnaden på fastigheten är uppförd år 2005 och har en stomme av stål, platta på mark samt plåtklädd fasad och tak. Uppvärmningen sker genom värmepump och elpanna och fördelas bl.a. genom vattenburen golvvärme. Ventilationen drivs av ett FTX-aggregat, komfortkyla finns också att tillgå i den stora butiksdelen. De tre lokalerna består av två mindre samt en större lokal. Samtliga har en butiksyta, kontor, badrum, förvaringsytor, portar samt parkeringsplatser. Kommunalt vatten och avlopp. Stängsel och inhängnad från 2019. Kontakta fastighetsmäklaren för att erhålla försäljningsprospekt samt mer information.
 • Total yta

  1053 m2

Ytor Antal Area
Butik 3 1 053
Tomtarea 6 230

Ekonomi

Pris:

7 900 000 kr


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Väsby 5


Teknisk information

Byggnad:

Byggnadstyp: 1-plans hyresfastighet

Byggår: 2005

Grund: Betongplatta

Stomme: Stål

Fasad: Plåt

Tak: Plåt

Ventilation: Mekanisk, typ FTX

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Värmepump - vattenburen golvvärme


Omgivning

Omgivning/natur:

Hörby är en centralt belägen ort i Skåne med en djup entreprenörsanda och ett större antal mindre företag. I Hörby finns över 2 000 registrerade företag med inriktningar inom lantbruk och medicinteknik. Längs Slagtoftavägen finns flertalet industriföretag som Hörby bruk samt flera installations- och byggbolag. Orten har även gjort sig känd för sina många och väletablerade bilförsäljningsföretag.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sanja Djordjevic

Reg. fastighetsmäklare

Sanja Djordjevic

sanja.djordjevic@relier.se

0763 VISA NR 0763-076326

Marknadsförs av Relier Syd AB
Gråbrödersgatan 2
21121 MALMÖ
relier.se
Filaregatan 3

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör