Holmängen
| Vänersborg

Favorit Dela

Kilgatan 3

Friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler!

 • Kategori:

  Kontor, Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

 • Tillträde:

  Preliminärt hösten 2020

 • Pris:

  795 000 kr 795000 - 945000 kronor

 • Storlek:

  72 m²

EGENLOKAL.se presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Holmängen i Vänersborg är det mest expansiva området med ett mycket strategiskt läge nära centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med detaljhandel och industriverksamhet. OBS! Välkomna på info-träff den 20/5 Kl. 17:30 på Quality hotell. Vi bjuder på fika samt berättar om oss och projektet. Anmäl dig genom att skicka ett mail med antal personer till oss! På en tomt om ca 9310 kvm kommer EGENLOKAL.se att uppföra 26 lokaler om ca 6x12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris: 795.000 kr inkl. moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter) Pris för hörnfastighet / gavel: 945.000 kr (inkl. moms) Pris för hörnfastighet med teknikrum 845.000 kr (inkl. moms) Förväntad inflytt: slutet 2020 Varje fastighet är ca 72 kvm och är en egen brandcell. Den generösa takhöjden på 6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 40 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till ca 112 kvm. Varje enhet har en vikport om 4 x 3,6 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontors eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 350 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Svante Olofsson, svante.vanersborg@svenskfast.se, 0521-655 52. Gustav Kock, gustav@egenlokal.se, +46 739721831.
 • Total yta

  72 m2

Ytor Antal Area
Varmlager 26 72
 • Ytbeskrivning

  Innermått på ca 6 x 12 meter.


Ekonomi

Pris:

795 000 kr 795000 - 945000 kronor


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kilen 13

Planlösning:

Varje fastighet är ca 72 kvm och är en egen brandcell. Den generösa takhöjden på 6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 40 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till ca 112 kvm. Varje enhet har en vikport om 4 x 3,6 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare.


Teknisk information

Byggnad:

Byggår: Planerat 2020

Grund: Platta på mark

Stomme: Stålkonstruktion

Fasad: Plåt av sandwichelement

Tak: Fribärande plåt

Ventilation: Självdrag

Vatten/avlopp: Förberett med VA

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

SO

Fastighetsmäklare

Svante Olofsson

svante.vanersborg@svenskfast.se

0521 VISA NR 0521-65552

Marknadsförs av Vänersborgs Fastighetsförmedling AB
EDSGATAN 6
46234 Vänersborg
svenskfast.se
Kilgatan 3