Vällsta Företagsby
| Upplands Väsby

Favorit Dela

David Adrians väg

Nyproducerad markyta med asfalt, elstolpe, vatten, lyktstolpe, avlopp, stängsel och dubbelgrind i Vällsta Upplag & Företagspark.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Tomtarea:

    3 382 m²

  • Pris:
Nyproducerad markyta uthyres med asfalt, elstolpe, vatten, lyktstolpe, avlopp, stängsel och dubbelgrind. Marken ligger i Vällsta Upplag & Företagspark utanför Upplands Väsby med bra logistikläge.Området bevakas dygnet runt av Securitas och har en reglerad in-och utpassage även kameraövervakning finns. Det finns möjlighet till ökad säkerhet på den hyrda tomten. Servicefunktioner finns såsom t.ex. last-och lossningshjälp, sop- och posthantering samt snöröjning. Totalt finns 175 tomter i området.

Utförande

VA:

Vatten/avlopp

El:

Anslutning till elstolpe finns


Omgivning

Vägbeskrivning:

Med ett mycket bra läge med snabb acces till både E4 och E18 vid väg 267 (Stäketleden) ligger marken. Ca 30 minuter från Stockholm city.


Övrig information

Övrigt:

260 kr /kvm/år. El betalas efter förbrukning.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanne Askvall

Susanne Askvall

susanne.askvall@bjurfors.se

070- VISA NR 070-976 91 06

070- VISA NR 070-976 91 06

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
Arenavägen 39, 16 tr
12177 Johanneshov
bjurforsnaringsliv.se
David Adrians väg

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör