Larsbergs Centrum
| Lidingö

Favorit Dela

Larsbergstorget 6

Fräsch och fin lokal med parkettgolv och vita väggar. Passar utmärkt som butik, bilskola, mottagning, kontor, utbildning eller liknande verksamhet.

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Efter överenskommelse

 • Pris/överlåtelseavgift:

  ingen överlåtelse

 • Hyra:

  1 600 kr/m²/år

 • Storlek:

  128 m²

En välskött och fin lokal som går att öppna upp helt. Stora skyltfönster ut mot gatan
 • Total yta

  128 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 128 128
 • Ytbeskrivning

  Fin och välvårdad yta med parkettkolv och vita väggar.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

ingen överlåtelse

Utgångshyra kr/m2/år:

1600

I hyran ingår:

Värme


Utförande

Planlösning:

Ett behandlingsrum utan fönster, två kontorsrum ut mot torget samt ett stort rum som tidigare fungerat som yogastudio. Två toaletter varav en är hwc, en dusch och två små rum som kan fungera som omklädning eller förråd. Ett pentry med plats för matbord.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fin strand, park och skogspromenad finns intill.

Företag i närheten:

På Larsbersgtorget hittar ni både frisörer, fotvård, restaurang/pizzeria, sko- och nyckelservice, gymkedjan Nordic Wellness, Handelsbanken, hemtjänstföretag och en bra hälsokostbutik längst ut på hörnet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garag finns i huset. Där kan besökare parkera kostnadsfritt i tre timmar. Elladdning finns i garaget. En stor parkering finns också vid Ica Kvantum som ligger över gatan.

Närservice:

Förutom de butiker som nämns ovan så finns även en blomsterbutik, café, spel-/förbutik till Ica, Apotek i samma byggnad som Ica kvantum.

Kommunikationer:

Spårbunden trafik med Lidingöbanan från Ropsten till Larsbergs station. Flertalet bussar stannar på Larsbergsvägen och Larsbergs station. Båt från Larsbergs brygga går till Nacka, Djurgården och in till Nybrokajen i stan men även över till Frihamnen.

Skyltläge:

Ja skyltfönster ut mot torget. Placering av gatupratare är tillåten på marken precis utanför lokalen.

Vägbeskrivning:

Larsbergstorget hittar ni intill Ica Kvantum. Hit kommer ni med Lidingöbanan till Larsbergs station eller med buss till Larsbergsvägen. Kommer ni med bil finns garage i huset samt en stor parkering vid Ica Kvantum.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

JE

Fastighetskonsult

Johanna Eriksson

johanna@shiftlokal.se

08-5 VISA NR 08-54515992

Marknadsförs av Shift Lokalteam AB
Drakens Gränd 6
11130 STOCKHOLM
shiftlokal.se
Larsbergstorget 6

Om Shift Lokalteam AB

Shift LokalTeam är ett marknadsteam specialiserat på förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler. Företaget som är personalägt bildades redan 1992. Affärsidén är att genom vårt arbete skapa nytta för hyresgäster och värde för fastighetsägare. Våra tjänster är marknadsföring/uthyrning, köp/försäljning och inventeringar. Vår hemmamarknad är StorStockholm. Våra uppdragsgivare är både fastighetsägare och hyresgäster. Vår styrka ligger till stor del i vårt strukturerade arbetssätt som gör att vi gärna hanterar större och svårare uppgifter. Till detta kan naturligtvis läggas en gedigen erfarenhet och kompetens inom olika specialistområden. Tack vare Shift-upplägget och vår metodik skapar vi förutsättningar för effektiva insatser. Vi finns i härlig kreativ miljö i Gamla Stan.

Fler annonser från denna annonsör