Nissastrand
| Halmstad

Favorit Dela

Westerbergs gata 25

 • Kategori:

  Butik, Kontor, Övrigt

 • Hyra:

  Tillkommer

 • Storlek:

  87 m²

På Westerbergs Gata 25 hittar du denna ljusa och välplanerade hyreslokal i mycket bra skick. Lokalytan är på 87 kvadratmeter och mycket väldisponerad. Lokalen består idag av en större kontors/butiks- yta direkt innanför entrén, två konferensrum, pentry/kök samt handikappanpassad toalett. Stora fina skyltfönster mot Westerbergs Gata ger fint ljusinsläpp och bra skyltmöjligheter. Alla ytskikt i lokalen är i bra skick och tillträde kan ske omgående. Fastighetsägaren ser gärna en hyresgäst med momspliktig verksamhet. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!
 • Total yta

  87 m2


Ekonomi


Utförande

Planlösning:

Kontor med två större skyltfönster mot Westerbergs gata. Större öppen yta med plats för 4-6 arbetsplatser. Öppen planlösning mot kök/pentry med matplats. Två konferenslokaler - en större med plats för 12-15 personer samt en något mindre ut mot gatan. Rymlig, handikappanpassad WC. Utrymme innanför köket med plats för skrivare och förvaring.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Pugh Rengensjö

Fastighetsmäklare

Pugh Rengensjö

pugh.halmstad@svenskfast.se

+467 VISA NR +46706359495

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
Skolgatan 2 (Lilla Torg)
30232 HALMSTAD
halmstad.svenskfast.se
Westerbergs gata 25

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör