MALMÖ

Favorit Dela

Borrgatan 1

Citynära bilkluster vid Västkustvägen.

Beskrivning

Nybyggnation av fastighetskluster med inriktning på fordonsbranschen . Beläget vid viadukten på Västkustvägen i anslutning till "Nyhamnen". Grannar kommer att bli tex Mekonomen med butik och verkstad och Mjuk Biltvätt.
  • Total yta

    2000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 315 2 000

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lokalen iordningställs tillsammans med hyresgäst. Den är lättillgänglig med ca 9m till tak, genomgående med stora portar och utrustande med personalutrymme på en entresol belägen över portl.


Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Hamnen i Malmö är ett sedan länge utvecklat och väl etablerat industriområde med centralt läge vid stadens norra infartsleder.

Kommunikationer:

Här finns goda transportförbindelser via Västkustvägen som är den stora in- och utfarten till Malmö. Busshållplats i närheten.


Övrig information

Övrigt:

I Östra hamnen, Malmö, finns denna tomtmark för exploatering och byggnation. Tomtmarken ligger i nära anslutning till Västkustvägen med strategiskt läge.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marianne Eggert

Marianne Eggert

marianne.eggert@castellum.se

+464 VISA NR +4640383723

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Borrgatan 1

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör