MALMÖ

Favorit Dela

Borrgatan 1

Citynära bilkluster vid Västkustvägen.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Kontor

  • Storlek:

    315 - 2 000 m²

  • Hyra:
Nybyggnation av fastighetskluster med inriktning på fordonsbranschen . Beläget vid viadukten på Västkustvägen i anslutning till "Nyhamnen". Grannar kommer att bli tex Mekonomen med butik och verkstad och Mjuk Biltvätt.
  • Total yta

    2000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 315 2 000

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lokalen iordningställs tillsammans med hyresgäst. Den är lättillgänglig med ca 9m till tak, genomgående med stora portar och utrustande med personalutrymme på en entresol belägen över portl.


Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Hamnen i Malmö är ett sedan länge utvecklat och väl etablerat industriområde med centralt läge vid stadens norra infartsleder.

Kommunikationer:

Här finns goda transportförbindelser via Västkustvägen som är den stora in- och utfarten till Malmö. Busshållplats i närheten.


Övrig information

Övrigt:

I Östra hamnen, Malmö, finns denna tomtmark för exploatering och byggnation. Tomtmarken ligger i nära anslutning till Västkustvägen med strategiskt läge.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marianne Eggert

Marianne Eggert

marianne.eggert@castellum.se

+464 VISA NR +4640383723

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Borrgatan 1

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör