Domnarvsgatan 2D

Lunda , Lunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

638 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Mångsidig lokal med nyrenoverat kontor och intilliggande produktions och lagerytor. Nuvarande Fastpartners Regionkontor.

Nyrenoverad lokal i markplan med garage och lättare lager i direkt anslutning. Möjlighet till fler ytor i anslutning finns, bl a ett lagerutrymme om ca 518 kvm. Gym, restaurang och konditori finns i anslutning till fastigheten!

Övrig information

Övrigt:

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    638 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rånäs 1

Våningsplan:

1 av 3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt i Lunda Företagsområde.

Närservice:

Restaurang, gym och företagshälsovård i fastigheten.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550.
Domnarvsgatan 2D

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

102 14 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB