Umeå
| UMEÅ

Favorit Dela

Formvägen 16

Ljus och trevlig lokal med öppen planlösning.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    224 m²

  • Hyra:
Ljus och trevlig lokal i markplan. Lokalen har en öppen och trevlig planlösning och inrymmer idag både öppna kontorlandskap, kontorsrum, personalutrymmen och en verkstadsdel med separat varuintag. Perfekt lokal för den lilla eller medelstora företagaren som söker flexibel lokal. Kontakta Niklas Brander för ytterligare information.
  • Total yta

    224 m2


Utförande

Planlösning:

Öppet planerad lokal med både kontorslandskap, kontorsrum och verkstadsdel.


Omgivning

Omgivning/natur:

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Närservice:

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Kommunikationer:

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Niklas Brander

Niklas Brander

niklas.brander@np3fastigheter.se

090- VISA NR 090-695 34 75

Marknadsförs av NP3 Fastigheter
np3fastigheter.se
Formvägen 16