Göteborg
| Göteborg

Favorit Dela

Grafiska vägen 2

Nybyggt kontor med moderna materialval i ljus miljö.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  2 500 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el 49 kr/m² och år, värme 38 kr/m² och år, fastighetsskatt 224 kr/m² och år, Drift & Underhål 34 kr/m² och år.

 • Storlek:

  425 m²

Ljusa nybyggda kontorsytor på tredje våningen. Öppen planlösning med flera tysta rum och konferensrum. Fastigheten ligger i expansiva Krokslätt där ni har närhet till all tänkbar service och kommunikationer.
 • Total yta

  425 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 425 2 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2500


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kallebäck 2:7

Våningsplan:

2


Omgivning

Närservice:

Det pågår väldigt många projekt i närheten av Tändstickorna. Området beräknas få 5000 - 10000 nya invånare inom en 5-årsperiod. Området är idag av industrikvarter men en gemensam översiktsplan har tagits fram av Göteborgs Kommun och Mölndals Stad för att omvandla området till en blandad bebyggelse där Tändstickorna är ett av de första projekten att slutföras.

Kommunikationer:

Området har ett utmärkt geografiskt läge mellan de två knutpunkterna Korsvägen och Mölndals C. Kollektivtrafiken är därmed mycket bra med lätt tillgång till spårvagn och buss. Därtill ligger fastigheterna med direktanslutning till E6:an där man med enkelhet kan fortsätta söderut mot Malmö, norrut mot Oslo eller österut mot Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

KG

Uthyrare

Kicki Grönlund

kicki.gronlund@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 44

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Grafiska vägen 2

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör