Storgatan 82 A

Växjö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

146 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Vackert nybyggt öppet kontorslandskap i spektakulära ICON!

Välkommen att hyra en fin och modern lokal i Arenastaden! Nybyggt kontorslandskap som gör det möjligt att flytta in direkt. Öppen yta med 10-14 stycken arbetsplatser, lounge, konferensrum och mötesrum. Lokalen är belägen på våning fyra i denna fascinerande fastighet! Då fastigheten också erbjuder restaurang, fik, frisör, gym, spa och består av 280 stycken bostäder gör det att det tillsammans med idrottsevenemangen ger området liv och rörelse dygnet runt. Ni som hyresgäst kan också boka konferensrum till rabatterat pris via BYN som finns i markplan. Är detta en lokal för ditt företag, tveka inte att kontakta oss för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    146 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Värendsvallen 18

Byggår:

2018

Våningsplan:

4

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

ICON Växjö är en nybyggd 3D- fastighet som har blivit Växjös nya landmärke. Med sina 19 våningar och unika arkitektur har fastigheten blivit Arenastadens blickfång. Här kombineras både skola, kontor och boende samtidigt som närheten till både handel och idrottsanläggningar finns. Fastigheten ligger i Arenastaden i Växjö som är helt unik i sitt slag och ett av de bästa idrottsområdena i Sverige. Här samsas 15 olika sporter i flertalet arenor i anslutning till varandra. Hyresgäster i fastigheten är bland annat Växjö Fria Gymnasium, Nordea och APP Properties. Parkeringsmöjligheter finns.

Närservice:

I fastigheten finns restaurang, café, spa, gym och frisör.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser med ca 10 min in till centrum.
Storgatan 82 A

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster. Framtidens samhälle skapar vi tillsammans.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler annonser från Fastighets AB Stenvalvet