Vasastan
| Stockholm

Favorit Dela

Norrtullsgatan 6

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Hyra:

  18 000 kr/m²/år

 • Storlek:

  10 - 200 m²

Stockholms nya knutpunkt på bästa läget i Vasastan är ett utmärkt val för ditt nya kontor. Här hittar du ljusa kontorsrum och konferensmöjligheter som passar både små och stora företag mitt i Stockholms vibrerande storstadspuls. Med våra flexibla kontorslösningar är det alltid möjligt att byta till en större eller mindre yta om dina behov förändras med tiden. Hyr endast den yta som matchar era behov. Privat kontor Vi erbjuder fullt möblerade kontorsrum i alla storlekar med tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och alla våra lounger. Hos oss är även din hund välkommen. Pris vid förfrågan. Business Lounge Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder. 4500 SEK/månad. Virtual Office För dig med behov av Stockholms bästa företagsadresser med mötesmöjligheter– men inte ett fysiskt kontor. 1900 SEK/månad. Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma. Välkommen till 7A Odenplan.
 • Total yta

  200 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 200

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

18000

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Besöksparkering och möjlighet till privat p-plats finns i huset med direkt access upp till kontorsvåningen.

Närservice:

Några steg från 7A Odenplan ligger lummiga Observatorielunden som är en avkopplande plats bortom stadspulsen för nedvarvning med en fantastisk utsikt. En kort promenad bort hittar du även Vasaparken med sina närliggande caféer och restauranger. Vasastan är ett restaurangtätt område som bjuder på allt från klassiska husmanskrogar som Tranan och Tennstopet till trendiga caféer. I närområdet finns även ett stort serviceutbud med shopping och ett flertal vintagebutiker samt Mall of Scandinavia som ligger 10 minuter bort med pendeltåget.

Kommunikationer:

Ditt nya kontor ligger på bästa läget i Vasastan endast några få meter från tunnelbana, pendeltåg och flertalet stadsbussar som avgår från Odenplan. För dig som föredrar att cykla till jobbet finns här även ett låsbart cykelrum.


Övrig information

Övrigt:

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ida Tengman

Försäljningschef

Ida Tengman

office@7a.se

08-5 VISA NR 08-586 107 45

Marknadsförs av 7A Sevena AB
Strandvägen 7
11456 Stockholm
7a.se
Norrtullsgatan 6

Om 7A Sevena AB

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city. Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Som hyresgäst hos oss får du tillgång till alla våra fyra anläggningar med lounger och bokningsbara mötesrum i Stockholm city. Vår flexibilitet gör det dessutom alltid möjligt att byta till större lokaler eller skala ner kontorsytan om behoven förändras. Vi hjälper dig att hitta din plats.

Fler annonser från denna annonsör