Inom Vallgraven | Göteborg

Favorit Dela

Östra hamngatan 50

Nu kan vi erbjuda en trevlig, fräsch och yteffektiv lokal som kan hyras i storlekarna 96, 130 eller 226kvm. Bästa tänkbara cityläge.

Beskrivning

Trevlig och fräsch vindslokal, delvis, i 2 plan, med mestadels öppen planlösning. Fönstren i lokalen vetter ut mot både Östra Hamngatan och Kungsgatan. Beroende på möblering gör den öppna planlösningen att man ledigt kan sitta ca 15-25 personer i lokalen. Har ni frågor och/eller vill boka en visning, kontakta då oss på Lokalisera.
  • Total yta

    226 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 96 226

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Östra hamngatan 50

Våningsplan:

1


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Närservice:

All tänkbar service på gångavstånd.

Kommunikationer:

Emdast ett stenkasst från centralstationen samt busslinjer och spårvagnar.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
lokalisera.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Östra hamngatan 50

Om Lokalisera AB

En kontakt, hela utbudet! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör