MARIESTAD

Favorit Dela

Nygatan 14

Är du vår nya lokalhyresgäst?

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  850 - 1 621 m²

 • Hyra:
Är du driven och engagerad? Vill du medverka till ett bättre utbud i Mariestad? I så fall har vi lokalen för dig! Ca 800 kvm väntar på ny hyresgäst. I Mariestads bästa läge kan du nu dra igång din verksamhet. Vi tror att du önskade att Mariestad hade en mysig pub med möjlighet till t ex shufflebord, eller kanske ett lekland där du anordnar kalas. Eller varför inte en kombination av fångarna på fortet och escape room? Möjligheterna är många. Kontakta oss så hjälps vi åt att ta fram ett vinnande koncept!
 • Total yta

  1621 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 850 1 621

Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Välkommen till sjöstaden Mariestad. Mitt i centrum ligger denna fastighet som idag inrymmer Swedbank. Här är du endast ett fåtal steg från torget och butikerna runt omkring.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ett eget parkeringsdäck finns tillgängligt samt att vi kan erbjuda varmgarage i fastigheten rakt över gatan.

Närservice:

Flertalet butiks kedjor såsom Lindex, Dressman och Cecil finns rakt över gatan, där du även hittar Café Nya Torget, Sött & Salt och inte minst Actic.

Kommunikationer:

Resecentrum i Mariestad är endast 300-400 meter bort. Här finns kollektivtrafiken i form av buss, tåg och taxi.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AH

Förvaltare

Angelica Hein

leads.skovde@balder.se

0500 VISA NR 0500-47 88 51

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Nygatan 14

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör