Bulltofta
| Malmö

Favorit Dela

Flygledaregatan 5

Lagerlokal på synligt och vältrafikerat läge på Flygledaregatan 5 i Bulltoftas industriområde.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    456 m²

  • Hyra:
Synlig lagerlokal på vältrafikerad gata i Bulltofta. Lokalen har en öppen planlösning som kan nyttjas till antingen showroom/utställning alternativt kontor. Lager med bra takhöjd och stor port finns också. Bra tillfälle att hyra en kombinationslokal. Ledig från och med 2020-08-01.
  • Total yta

    456 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen på Bulltoftas bästa läge, med bra skyltläge och snabb access till Ringlederna som kan enkelt ta dig in till de centrala delarna av Malmö. Bulltofta Industriområde är ett av nordöstras Malmös största företagsområden. I området finns företag som bedriver lättare industri samt viss handel.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Christopher Thodenius

Christopher Thodenius

christopher.thodenius@relier.se

0760 VISA NR 0760 - 09 05 91

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Flygledaregatan 5

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör