Centrum | Kungälv

Favorit Dela

Västra Gatan 62

Beskrivning

Här finns nu möjlighet att hyra butikslokal på mysiga Västra Gatan i Kungälv. Lokalen har en öppen planlösning om ca 280 kvm i entréplan för försäljningsyta eller sittplatser för restaurang. Det är möjligt att göra om lokalen till restaurang, men det saknas både anpassad ventilation och fettavskiljare, vilket hyresgäst måste installera. Längst in i lokalen finns ett andra våningsplan som tidigare fungerat som lageryta för butiken. Denna ytan är ca 100 kvm. Det är möjligt att sätta in fönster och nyttja den som annat än lager. Mot Västra Gatan finns även där en andra våning, i detta fall en lägenhet med 3 rum och kök. Lägenheten går endast att nå via butiksytan och är inte möjlig att hyra separat. Lägenheten har tillstånd för boende, så man kan kombinera bostad med verksamhet om så önskas. Tidigare hyresgäst använda ytan för kontor. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.
  • Total yta

    460 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Carl Backman

Carl Backman

Carl.backman@relier.se

0708 VISA NR 0708-70 21 77

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Västra Gatan 62

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör