Ringvägen 100

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

700 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

I denna moderna kontorsfastighet finns nu möjlighet att hyra ett helt eget våningsplan alternativt en något mindre yta då lokalen går att avdela!

Detta fina kontorshotell är välbeläget i hjärtat av Södermalm i centrala Stockholm. Husets besökare välkomnas av en spektakulär glasentré och ett iögonfallande atrium. Givetvis finns både garage och hissar i huset. Här finns möjligheten att hyra ett eget kontor i en professionell arbetsmiljö till en fast månadsavgift. Kontorshotelloperatören erbjuder möjligheten till korta löptider och i övrigt fördelaktiga villkor! Våningsplanet kan hyras fullt uppmöblerad med moderna vita möbler. Lokalen är anpassningsbar och avdelningsbar. Idag har lokalen en rumsindelad planlösning bestående av totalt ca 30 rum. Dock så går det att skapa fler rum genom att avdela vissa av rummen alternativt ta ned väggar för att skapa färre och större rum.

Övrig information

Övrigt:

Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

  • Total yta:

    700 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Stadsutsikten inbegriper den välkända musik- och sportarenan Globen och den vackra Årstaviken

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i huset och platser finns att hyra. Garaget är mycket lättillgängligt då det går att köra rakt in i byggnaden direkt från Skanstullsbron.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med Skanstulls T-bana endast ca 50 meter bort. Ett flertal busslinjer passerar även Ringvägen och Skanstull. Centrets strategiska läge bredvid stora vägar och nära anslutning till Skanstulls T-bana ger goda förbindelser till alla delar av staden. Läget är särskilt lättillgängligt för alla dem som kommer från Stockholms södra sida med närheten till Gullmarsplan som är knytpunkt för stadens södra sida där T-bana, tvärbana samt en stor bussterminal finns.
Ringvägen 100

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB