Hammarby Sjöstad | Stockholm

Favorit Dela

Fredriksdalsgatan 14

Anpassningsbar lokal med möjlighet till uppdelning! Väldigt bra läge, med närhet till alla nödvändigheter.

Beskrivning

Spännande lokal om två plan, där du kan vara med och anpassa lokalen efter önskemål. Området har ett rikt serviceutbud med varierande restauranger, träningsscenter, hotell och gott om kommunikationsmöjigheter. Här finns det även gott om parkeringsmöjligheter för den bilburne. Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen!
  • Total yta

    272 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 111 272
  • Ytbeskrivning

    Lokal om två plan, entréplan är 110.5 m2 och källarplan är 161.5 m2.


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hammarby Gård 14


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Hammarby Sjöstad är en integrerad del av en innerstad som växer söderut. Stadsdelen kommer att bli en självklar hubb för företag som vill sitta i ett dynamiskt innerstadsläge där blandningen mellan stora och små företag är som allra bäst.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Utomhusparkering finns tillgänglig utomhus (avgift).

Närservice:

Hammarby Sjöstad erbjuder service av hög kvalté med ett stort och varierat utbud. Bland restaurangutbudet finns bland annat Eatery Luma, Carnegiebryggeriet/Brooklyn Brewery som är både restaurang och bryggeri, Niclas & Friends, Tezukuri Sushi, Blå Dörren, Texas Longhorn och Finefood. SATS har sitt moderna flaggskeppsgym i Luma men i närheten finns också Nordic Wellness, Fitness24Seven och Puls & Träning. Finns även möjlighet till promenad vid Hammarby sjö, simma några längder i Eriksdalsbadet eller skidåkning i Hammarbybacken. I Hammarby Sjöstad finns även all annan service såsom ICA, Konsum, blomsterbutik, skomakeri, systembolag och mycket annat som kan underlätta vardagspusslet.

Kommunikationer:

Otroligt bra kommunikationer, endast fem minuter bort är Gullmarsplan med tunnelbanelinjer och en stor bussterminal. Tvärbanan stannar nästan utanför och när den nya tunnelbanan är klar, kommer du att nå Kungsträdgården på bara några minuter (med stationen Sofia som enda stopp på vägen till city). Du som kör bil uppskattar säkert Nynäsvägen och närheten till Södra Länken. Att promenera till Södermalm tar sju minuter.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Markus Månsson

Leasing Manager

Markus Månsson

markus.mansson@newsec.se

0707 VISA NR 0707468321

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Fredriksdalsgatan 14