Skolgatan 1 A

Norrköping
Spara Dela
Spara Dela
Yta

220 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Otroligt häftig och cool lokal i härliga Knäppingsborg

Letar du efter en unik och häftig lokal? Något som verkligen sticker ut? Då får du inte missa detta tillfälle! Nu finns en enastående möjlighet att hyra något alldeles extra! Fantastisk lokal om 220 kvm med underbara trägolv och med generös takhöjd. Mindre pentry, förråd/rum samt toalett i övrigt med öppen planlösning. Lokalen har använts som konsthall och passar som atelje, fotostudio eller varför inte som ett riktigt coolt kontor. Möjligheter finns att anpassa lokalen efter tillträdande hyresgäst. Möjligheterna är många, bara fantasin sätter gränserna. Belägen på våning 4 med hiss som går rakt in i lokalen vilket ger en häftig "New York" känsla. Lokalen har också höga fönster åt flera håll. Seriösa intressenter, kontaktar Marita för info samt visning.

Övrig information

Övrigt:

Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Huvuddelen är dock uppförd under början av 1800-talet.

Ytor

  • Total yta:

    220 m2

Utförande

Våningsplan:

4

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Närservice:

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.
Skolgatan 1 A

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Botkyrka, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås och Kungsbacka. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Castellum

0

www.castellum.se

Fler från Castellum