Segevång | Malmö

Favorit Dela

Krusegatan 19B

Kontor, Lager, Terrass och dessutom Restaurang och Gym i huset. Här finns allt ni behöver!

Beskrivning

Kontorsdelen som erbjuds här är på totalt 1455 kvm fördelat på två våningsplan med en interntrappa. Ytan som kan användas som lager/labb/lättproduktion är på 295 kvm och den härliga terrassen är på hela 93 kvm. Kontoret ligger i Hus 1 som är det första riktmärke som möter dig vid Malmös nordöstra infart. Här erbjuds kontor i varierande storlekar och just detta har ett mindre lager/labb/lättproduktionsyta i direkt anslutning. Dessutom har detta kontor en stor egen terrass där härliga luncher och fikastunder kan avnjutas. Höghusdelen består av 15 våningsplan och är en känd byggnad i Malmö. Längst ner i höghusdelen finns en fantastisk restaurang. I fastigheten finns också utrymmen att använda till t ex konferenser samt att man från restaurangen kan få hjälp med catering till möten och andra tillställningar. Dessutom finns här för hyresgästerna ett gym i fastigheten. Varmt välkommen att boka visning!
  • Total yta

    1750 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Cronholm 1

Planlösning:

Kontoret erbjuder i dagsläget både enskilda kontor och öppna kontorslandskap. Dessutom många mötesrum i olika storlekar.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Närservice:

Gym: Friska medarbetare är viktigt. Och träningen blir lättare av om man gör den innan man kraschar hemma i soffan, eller hur? I gymmet i Hus 1 finns allt du behöver; fria vikter, styrke- och cardiomaskiner, dusch och omklädningsrum. Restaurang: I bottenvåningen finns en härlig lounge och fantastisk restaurang. I restaurangen serveras dagens lunch med en twist, gjord på lokala råvaror. Det finns möjlighet till avhämtning/catering för möten och event allt för att göra det smidigt för er.

Kommunikationer:

Lättillgängligheten är en av Hus 1:s stora fördelar. Så för dig som kommer med bil finns självklart gott om parkeringsplatser: i vårt garage, på parkeringsplatsen utanför och på gatan. Den som hellre vill åka buss kommer till Hus 1 med både regionbuss linje 130 och stadsbuss linje 4.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Malin Henriksson

Leasing Manager

Malin Henriksson

malin.henriksson@newsec.se

040 VISA NR 040 631 13 11

0708 VISA NR 0708 11 82 87

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Krusegatan 19B