Globen City | Johanneshov

Favorit Dela

Arenavägen 61

Kontor i Globen city.

Beskrivning

Välkommen till Arenavägen 61 i Globen city. Här finns en kontorslokal om 102 kvm på plan 9 ledig för uthyrning. Läget är optimalt med närhet till Globen shopping med sitt generösa utbud av butiker och restauranger. Goda kommunikationer med såväl tunnelbana som tvärbana. För bilburna är påfarten till både E4 och väg 73 precis utanför och bilen ställer ni i garaget med hiss ner från lokalen. Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    102 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Arenan 2

Byggår:

1989

Våningsplan:

9


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Globen City är en mycket trevlig stadsdel och ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken. I området är cirka 250 företag verksamma, 5 000 människor arbetar här, och området har dagligen över 10 000 besökare. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken i stora drag går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Närservice:

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym och läkare.

Kommunikationer:

Tre tunnelbanestationer och Tvärbanan inom gångavstånd, samt ett fyrtiotal busslinjer vid Gullmarsplan.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Sofia Persson Borg

Sofia Persson Borg

Sofia.PerssonBorg@klovern.se

010- VISA NR 010-482 72 09

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Arenavägen 61

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör