LINKÖPING

Favorit Dela

Gillbergagatan 45 C

Stora möjligheter i vår företagspark!

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    300 - 600 m²

  • Hyra:
Nu har vi 600 kvm ledigt för en ny hyresgäst till vår företagspark. Här finns redan butiker, bilprovning och lager. Chansen att din verksamhet passar in här är stor! Här erbjuder vi ett bra läge, skyltmöjligheter ut mot Tornbyvägen samt bra parkeringsmöjligheter för dina kunder!
  • Total yta

    600 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 300 600

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

De 600 kvm fördelar sig i ett plan och innehåller idag både kontor, godsmottagning, med port från baksidan, samt servicehall.


Övrig information

Övrigt:

Kundanpassade lokaler i bästa läge! I en vacker och trivsam miljö och med ett centralt läge har vi uppfört Tornby Företagspark utmed Gillbergagatan. Området har ett ypperligt kommunikationsläge och nås från alla stora tillfartsleder. Företagsparken har en hög tillgänglighet och goda exponeringsmöjligheter. Exempel på verksamheter i Tornby Företagspark kan vara lättare produktion, lager/logistik alternativt kontor/handel, vilket möjliggör etableringar för många olika branscher.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

HA

Helén Adolfsson

Helen.Adolfsson@castellum.se

+461 VISA NR +4613203458

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Gillbergagatan 45 C

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör