Hyllie
| Malmö

Favorit Dela

Hyllie Stationsväg 42

Ljust och modernt kontor i Emporia Office.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    498 m²

  • Hyra:
Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och öppen kontorslokal på plan fyra i Emporia Office. Med kontor på Emporia sitter du på en strategisk placering precis intill Hyllie Station, mängder av shopping och flertalet lunchalternativ. För den som är bilburen finns möjlighet till parkering i fastighetens garage via PMalmö. Lokalen har en öppen planlösning och mötesrum i olika storlekar. Genomgående textilmatta och klinkergolv i pausutrymme.
  • Total yta

    498 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Marknadsplatsen 8


Omgivning

Omgivning/natur:

Intill Hyllie stationstorg där Malmös nya klimatsmarta stadsdel växer fram. Här har du nära till det mesta, kunder, kontakter, service och världen.

Närservice:

All tänkbar service finns i Emporia.

Kommunikationer:

Utomordenlig tillgång till tåg, buss och bil. Med tåget når du snabbt Köpenhamns flygplats och på någon minut är du mitt i Malmö.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

UM

Uthyrare

Uthyrning Malmö

uthyrningmalmo@kungsleden.se

040- VISA NR 040-17 44 25

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Hyllie Stationsväg 42

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör