Olof Palmes gata 31

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

952 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Lokal i markplan med egen entré och generös takhöjd.

Möjlighet att hyra en lokal i markplan med egen entré, endast 300 meter från Arlanda Express och T-Centralen. Lokalen kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst till en toppmodern kontorsstandard inom premiumsegmentet.

Ytor

  • Total yta:

    952 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Klockan 10

Omgivning

Närservice:

Restauranger, shopping och service finns i området. I fastigheten intill ligger prisbelönta Clarion Hotel Sign, med trevlig mat, spa och övernattning.

Kommunikationer

Med 300 meter till Stockholms knytpunkt för kommunaltrafik, T-Centralen har du nära till allt. Arlanda Express ligger också här.
Olof Palmes gata 31

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

11181 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL