City
| Stockholm

Favorit Dela

Olof Palmes gata 31

Lokal i markplan med egen entré och generös takhöjd.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  2021-01-04

 • Storlek:

  943 m²

 • Hyra:
Möjlighet att hyra en lokal i markplan med egen entré, endast 300 meter från Arlanda Express och T-Centralen. Lokalen kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst till en toppmodern kontorsstandard inom premiumsegmentet.
 • Total yta

  943 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Klockan 10


Omgivning

Närservice:

Restauranger, shopping och service finns i området. I fastigheten intill ligger prisbelönta Clarion Hotel Sign, med trevlig mat, spa och övernattning.

Kommunikationer:

Med 300 meter till Stockholms knytpunkt för kommunaltrafik, T-Centralen har du nära till allt. Arlanda Express ligger också här.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Philip Segenäs

Philip Segenäs

philip.segenas@eu.jll.com

073 VISA NR 073 543 30 10

Marknadsförs av JLL
Birger Jarlsgatan 25, Box 1147
11181 STOCKHOLM
jllsweden.se
Olof Palmes gata 31

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

Fler annonser från denna annonsör