Östra Hamnen | Malmö

Favorit Dela

Blidögatan 27

Snyggt och ljust kontor i Östra Hamnen som är ledig för snabb inflyttning.

Beskrivning

Mycket snyggt kontor på 3:e våningen längs med Flintrännegatan. Ytan är fördelad på en bra mix av enskilda rum respektive lite större rum som man kan sitta flera personer i. Fönster längs med båda långsidorna ger en ljus kontorsmiljö. Ytorna är lediga för snabb inflyttning.
  • Total yta

    351 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är av tradition en hamn- och sjöfartsstad med en av Sveriges ledande hamnar. Hamnen har en strategisk position i Öresundsregionen. Från hamnen har man nära till omfattande nät av motorväg och järnväg.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen i Östra Hamnen på Blidögatan. Närheten till Västkustvägen på två olika håll gör att anslutningen till E6/E22 är mycket snabb. Bussförbindelser till Malmö Central och övriga Malmö finns i närheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Richard Wihlborg

Richard Wihlborg

richard.wihlborg@relier.se

0763 VISA NR 0763-037900

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Blidögatan 27

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör