Showroom, utställning | Stockholm-Arlanda

Favorit Dela

Tornvägen, 17A

Ljus lokal i markplan med öppen planlösning och fantastisk takhöjd. Passar att användas för exempelvis utställning, showroom, kontor eller konferens.

Beskrivning

Ljus lokal i markplan med öppen planlösning och fantastisk takhöjd om ca 4,70 meter. Passar att användas för exempelvis utställning, showroom, kontor eller konferens. Lokalen, som ligger i nybyggda Office One, har ett mycket centralt läge på Stockholm Arlanda Airport, alldeles intill SkyCity och flygplatsens terminaler.
  • Total yta

    580 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Arlanda 3:1

Byggår:

2018

Planlösning:

Öppen planlösning.


Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft samt kyla

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra i närområdet.

Närservice:

Office One ligger precis intill SkyCity och terminalerna, vilket innebär att du har butiker, restauranger, hotell, apotek, vårdcentral, bank, kemtvätt och annan service inom räckhåll.

Kommunikationer:

Till Stockholm tar det bara 18 minuter med Arlanda Express. Lika kort tid tar pendeltåget till Uppsala. Närliggande orter nås snabbt och smidigt med bil, tåg och buss. Till London tar det cirka två och en halv timme med flyg, Amsterdam ligger endast två timmar bort och till Oslo tar det bara 55 minuter.

Skyltläge:

Möjlighet till skylt på fasaden.


Övrig information

Övrigt:

Office One är en byggnad utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Den är försedd med högkvalitativ isolering, klimatstyrning och ventilation och ska certifieras enligt BREEAM-SE, nivå Excellent. BREEAM är ett miljöcertifieringssystem för byggnader och Excellent är den nästa högsta betygsnivån.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Kontakt

Kontakt

hyrlokal@swedavia.se

010- VISA NR 010-109 13 80

Marknadsförs av Swedavia AB
swedavia.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tornvägen, 17A