Gullbersgvass | Göteborg

Favorit Dela

Gullbergs Strandgata 34D

Möjlighet att hyra lager med utmärkt läge i nära centrala Göteborg.

Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra lagerlokal om ca 2 272 kvm, med ett fantastikt läge i närheten av centrala Göteborg. Fastigheten ligger med bästa skyltläget mot Götaleden, efter avfarten vid Tingstadstunneln/E6. Gångavstånd till Centralstationen och city. Av lokalens totala 2 272 kvm är ca 1 945 kvm lageryta och 327 kvm kontor/utställning. Lagerytan har 2 markportar mot framsidan och 1 markport till baksidan. Det finns även möjlighet att hyra till gårdsyta på framsidan om ca 780 kvm samt på baksidan om ca 1 450 kvm. Travers (5 ton) finns i en del av lokalen. Parkeringsplatser finns framför lokalen och på gårdsytan framför lokalen. Hör gärna av er till oss på Relier för mer information!
  • Total yta

    2272 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

1306323


Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Carl Backman

Carl Backman

Carl.backman@relier.se

0708 VISA NR 0708-70 21 77

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gullbergs Strandgata 34D

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör