Angered
| Angered

Favorit Dela

Vaniljgatan 1

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    1 325 m²

  • Hyra:
Kontorslokal om ca 1 325 kvm i Lövgärdet centrum. Lokalen ligger på våning 1 tr och har en rumsindelad planlösning. Lokalen går att anpassa efter önskemål och är även delbar. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!
  • Total yta

    1325 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

1305677

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Stadsdelen Lövgärdet är ett av de senast byggda områdena i Angered och stod klar under 70-talet. Här finns en stor variation med låg- och radhus med ett och annat höghus. Alla med generöst tilltagna grönytor runt omkring. Lövgärdet ligger högt och ljust och många bostäder har därför en vidsträckt utsikt. Här är det gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön, till kolonilotter eller naturreservatet Vättlefjäll.

Kommunikationer:

Goda kommunikationer finns med buss från Angered centrum, vilket tar ca 10 min. Spårvagn från Angered centrum till Centralstationen tar ca 30 min.


Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Carl Backman

Carl Backman

Carl.backman@relier.se

0708 VISA NR 0708-70 21 77

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Fiskhamnsgatan 10
41458 Göteborg
relier.se
Vaniljgatan 1

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör