Lackarebäck
| Mölndal

Favorit Dela

Flöjelbergsgatan 1

Kontor i varierande storlekar i Södra Porten!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    440 - 2 400 m²

  • Hyra:
Här finns ett stort utbud av kontorslokaler, från ca 440m2 upp till ca 2 400m2. Kontoren går att anpassa och man kan påverka storlek, utformning och materialval. Två restauranger finns i huset och gott om parkeringsplatser finns i intilliggande p-hus. I huset finns även konferensytor i alla möjliga storlekar, med mindre mötesrum till större hörsal. I anslutning till konferensrummen finns även en pub som går att hyra för events och tillställningar. Hör gärna av er till oss på Relier för mer information!
  • Total yta

    2400 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 440 2 400

Utförande

Fastighetsbeteckning:

1300641


Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Carl Backman

Uthyrare

Carl Backman

Carl.backman@relier.se

0708 VISA NR 0708-70 21 77

Erika Borsing

Uthyrare

Erika Borsing

Erika.borsing@relier.se

0703 VISA NR 0703710557

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Fiskhamnsgatan 10
41458 Göteborg
relier.se
Flöjelbergsgatan 1

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör