Odinsgatan 13

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

20 - 120 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell/Coworking

Toppmodernt kontorshotell i centrala Göteborg!

Här erbjuds ett toppmodernt kontorshotell med flexibla kontorslösningar mitt i centrala Göteborg. Ge din verksamhet ett hem med tillgång till moderna kontor, mötesrum och affärslounge. Med världens största nätverk av flexibla arbetsplatser kan du med dessa privata kontor arbeta vart, när och hur du vill. Här tas allt om hand – möblering, höghastighetsinternet, städning, posthantering, tillgång till skrivare m.m. Så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt, oavsett om det handlar om en dag, en vecka eller för en längre period framåt. Det finns flera olika alternativ och lösningar för att det skall passa alla. Med våra privata kontor kan du: - Få tillgång till våra gemensamma utrymmen dygnet runt - Gå med i en global gemenskap av professionella likasinnade - Ansluta ditt nätverk med vårt snabba wi-fi, trådbunden internetanslutning och telefonitjänster - Få fullständigt stöd med administration, reception och städning, samt posthantering - Använda gemenskapens mötesrum vid behov Professionella företagslösningar från: Kontorsutrymme - Från 2500 kr person/månad Coworking - Från 1879 kr person/månad Virtuella kontor - Från 802 kr/månad Mötesrum - Från 265 kr/timme Minsta yta: 20 kvm Största yta: 120 kvm.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 20 120

Utförande

Fastighetsbeteckning:

1258569

Omgivning

Omgivning/natur:

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Närservice:

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.
Odinsgatan 13

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Fiskhamnsgatan 10

414 58 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor