Salsmästaregatan 14

Hisingen , Hisings Backa
Spara Dela
Spara Dela
Yta

1 100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Hyr ett eget kontorshus vid Tingstadsvassen på Ringön.

Kontorsbyggnad om ca 1100 m2 lokalyta i två våningsplan med en placering precis invid Tingstadstunnelns mynning på Ringön. Kontoret innehåller en blandning av både separata kontorsrum som öppna projektytor samt rum för möten. Till lokalen hör även en stor egen parkeringsyta. I grannbyggnaden erbjuds lager och industilokaler fördelade på ca 900 m2 lagerhallar och personalutrummen om ca 400 m2.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

  • Total yta:

    1100 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

987141

Omgivning

Omgivning/natur:

Backa är ett område på den östra delen av Hisingen. Sträcker sig från Brunnsbo i Söder till Skälltorp i norr. Ett populärt småindustriområde med flertal butiker och restauranger. Finns även en hel del bostäder, villor och radhus i området samt närhet till natur. Det är ett attraktivt läge för verksamheter inom industri, logistik och lager.

Kommunikationer

Nära ut på E6 vilket gör det enkelt att ta sig dit med bil. Finns även goda möjligheter till buss.
Salsmästaregatan 14

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Fiskhamnsgatan 10

41458 Göteborg

www.relier.se

Fler från Relier - Real Estate Advisor