Västra Frölunda
| Västra Frölunda

Favorit Dela

Fiskebäcks Hamn 30

Kontor med ett fantastiskt läge med havet som närmsta granne!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    12 - 92 m²

  • Hyra:
Vi kan idag erbjuda mycket trevliga kontorslokaler i Fiskebäck. Här finns kontor i varierande storlekar, från ca 12 kvm upp till ca 92 kvm. Här finns möjlighet att hyra stort mötesrum med plats för 20 st personer, fullt utrustat kök samt en soffgrupp. Kontoren som erbjuds finns i flera storlekar enligt nedan: -12 kvm. -15 kvm. -45 kvm. -80 kvm. -92 kvm. I fastigheten finns även en lageryta om ca 35 kvm, om man är i behov av detta. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!
  • Total yta

    92 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 92

Utförande

Fastighetsbeteckning:

985331


Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Carl Backman

Carl Backman

Carl.backman@relier.se

0708 VISA NR 0708-70 21 77

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Fiskhamnsgatan 10
41458 Göteborg
relier.se
Fiskebäcks Hamn 30

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör