Solna Strand
| Solna

Favorit Dela

Elektrogatan 10

Nu kan du boka din plats i moderna UMA Solna Strand – en ny och fräsch coworking-anläggning i kontorsfastigheten Grow som invigdes i oktober 2019.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    14 - 700 m²

  • Hyra:
Här kan vi erbjuda arbetsplatser i rum eller i den öppna co-workingytan för företag med 1 person upp till 100 anställda Än så länge har vi rum med fantastisk utsikt att erbjuda! Kontorshotell / Coworking om ca 14-700 m². Centret fördelar sig över två plan på 7e och 8e våningen vilka tillsammans utgör en yta om totalt ca 2800 m². Om anläggningen Här erbjuds en aktivitetsbaserad arbetsmiljö i öppet kontorslandskap, privata kontorsrum, tillgång till ljudisolerade telefonbås och fyramansbås som får nyttjas fritt samt bokningsbara konferensrum. Anläggningens hyresgäster och medlemmar har 20 % rabatt på konferensrumsbokningar. På plan 7 finns ett mycket trevligt pentry och lounge samt utgången till den stora terrassen. På terrassen finns ett inglasat uterum där det är varmt och skönt även på höst som vår. Anläggningen erbjuder också duschmöjligheter. De privata, fullt utrustade kontoren har allt som du eller ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda bl.a. med elektroniska bord och ergonomiska stolar och skåp. Du kan också använda fritt ca 1700 kvm av inspirerande coworking-utrymmen utöver ditt privata kontorsrum. Med UMA-medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang. Anläggningens veckovisa frukostar och after works är utmärkta tillfällen för att skapa nya kontakter. Medlemmar får också tillgång till andra UMA-anläggningar i Norden och Baltikum. Uma har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter i normalfallet. Pris på rum eller rum i kombination med platser i öppet landskap lämnas på begäran. Priser i öppet landskap: Flexibel plats ink. kringservice; För en person; 3 000 kr/pers/mån. För 2-5 personer inom samma företag 2 800 kr/pers/mån. För 6-10 personer inom samma företag 2 600 kr/pers/mån. För 11 personer och fler inom samma företag 2 400 kr/pers/ mån. Fast plats för en person ink. kringservice; 4 500 kr/pers/mån. Moms tillkommer på samtliga priser. Rummen kan endast hyras av momsregistrerade verksamheter men platser i öppet landskap kan hyras av omomsade verksamheter och bolag. Förmedlaren reserverar sig för prisförändringar samt att de kan variera beroende på vilken rumslösning man väljer. Kontakta oss för att boka in en första visning så kan vi på plats planera och identifiera en lösning som passar ditt företag bäst!
  • Total yta

    700 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 14 700

Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheterna är mycket goda med möjlighet att hyra platser i P-hus Solna Strand med 870 parkeringsplatser i elva plan. 42 platser är utrustade med laddstolpar för elbilar och en utökning med lika många laddstolpar finns förberett. Det finns också besöksparkeringar att tillgå.

Närservice:

På entréplan av Grow etableras restaurangkonceptet K-märkt. Närområdet bjuder på ett brett utbud av service så som hotell, gym och restauranger.

Kommunikationer:

UMA Solna Strand har ett utmärkt läge, endast 400 m från Sundbyberg centrum och Solna Strand tunnelbanestation. Flygbussarna till Arlanda- och Bromma Flygplats stannar endast 100 m ifrån fastigheten.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hanna Friman

Hanna Friman

hanna@lokaldirekt.se

0733 VISA NR 0733-24 35 23

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
Hantverkargatan 10
11221 Stockholm
lokaldirekt.se
Elektrogatan 10

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör