Dragarbrunnsgatan 45

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Centralt kontor med del i gemenskap och utgång till terrass!

Nu finns möjlighet att hyra centrala kontorsytor med en härlig social gemenskap i en kreativ miljö . Ett utmärkt läge mitt i city nära gågatan och Resecentrum på kort promenadavstånd för dig som pendlar eller behöver resa i jobbet. Varje kontorsplats erbjuds en mycket förmånlig hyra där allt ingår såsom personlig förvaring, egen skrivbordsplats, dubbla skärmar att koppla upp sig mot, trådlöst internet, ergonomisk arbetsstol, mötesrum, loungeyta, utskrifter via kontorssupport, liten verkstad och ateljeyta. Du har också förmån/tillgång till matrum med kyl/frys/mikro, gratis kaffe/te, frukostsmörgås varje morgon, frukt på jobbet och kundcafé. Det finns även tillgång till pingisbord och soliga dagar kan du njuta av den sköna uteplatsen på taket. Kontoret har en mycket kreativ miljö och idag arbetar här redan arkitekter, ingenjörer, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter, tekniska konsulter inom energi- miljö och VVS teknik samt specialister inom samhällsbyggnad. Även aktörer i större grupp med önskemål om mer omfattande kontorsytor är välkomna att hyra. Visning varje fredag klockan 11.00, bokning krävs på förhand- varmt välkomna!

Ekonomi

Hyresinformation:

Hyra: 4000 kr/mån. Hyran är en varmhyra. Moms tillkommer.

Utförande

Planlösning:

Kontorsplatser med del i gemensamma ytor. Ytan är ett öppet kontorslandskap med ett tillhörande konferensrum och WC. Här får man även ta del i gemensamma ytor såsom personalutrymmen med rejäla sällskapsytor och ordentligt utrustat kök. Det finns även utgång till en stor terrass med gott om sittplatser.

Omgivning

Företag i närheten:

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av diverse butiker, restauranger och caféer mm

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationsmöjligheter med direkt närhet till stora torget som trafikeras av Uppsala buss samt nära Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det finns även goda gång- och cykelvägar i centrum som leder dig runt hela Uppsala.
Dragarbrunnsgatan 45