Centrum
| MALMÖ

Favorit Dela

Stortorget 23

Stilfullt på Stortorget- flexibel avtalstid!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    465 m²

  • Hyra:
Vad sägs om utsikt över Stortorget, i denna fina lokal i vår vackra sekelskiftesfastighet? Det finns ett välkomnande kök vid entrén som blir det naturliga navet i hela lokalen. Rummen ut mot torget är stora och ljusa med antingen parkettgolv eller textilmatta och stuckatur i tak. In mot gården finner vi ett öppet landskap med möjlighet till 12-14 arbetsplatser. Via en luftig interntrappa når man vindsvåningen som ha en mix av mötes- och samtalsrum samt öppen yta för ytterligare arbetsplatser. Dusch finns i lokalen. Man har även tillgång till en egen takterrass med utsikt över takåsarna.
  • Total yta

    465 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

120912

Byggår:

1910


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna parkeringshus. För information om parkeringsplatser i city se Q-Park , Parkering Malmö  och Europarks hemsidor.

Närservice:

Runtom fastigheten finns allt och lite till. Det breda utbudet av restauranger och caféer i området ger dig många alternativ när du lämnat matlådan hemma. Här finns dessutom en stor mängd butiker för shopping och all annan tänkbar service.

Kommunikationer:

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 0 minuter Centralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtidtabeller finner du på Skånetrafikens  hemsida.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anneli Dahl

Anneli Dahl

anneli.dahl@vasakronan.se

040- VISA NR 040-691 71 58

070- VISA NR 070-961 84 02

Elin Forsman

Elin Forsman

elin.forsman@vasakronan.se

040- VISA NR 040-691 71 15

072- VISA NR 072-232 11 15

Marknadsförs av Vasakronan
Box 334, Rådmansgatan 10
20123 MALMÖ
vasakronan.se
Stortorget 23

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör