Norra Vinstorps Industriområde
| Lomma

Favorit Dela

Poppelgatan 21

Lokal om 1713 kvm som kan användas som kontor, showroom eller lager/verkstad.

  • Kategori:

    Butik, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    1 713 m²

  • Hyra:
Nu finns det möjlighet att hyra en stor anpassningsbar lokal om 1713 kvm i Vinstorps industriområde i Lomma. Lokalen har en stor ljus entré på bottenvåningen med en härlig rymd där det är öppet upp till andra våningen. Fasaden vid entrén och kontorsdelen utgörs av glaspartier som ger lokalen mycket ljus och som kan passa perfekt för både butik/showroom samt kontor. Andra våningen används idag som kontor och gym men passar även bra som lager/butik/showroom. På andra våningen finns två stora omklädningsrum med duschutrymmen och bastu. I lokalen går det att ha utställning/showroom/butik på hela ytan om det passar verksamheten, och det går även att kombinera kontor med lager/verkstad.
  • Total yta

    1713 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Lomma är ett lugnt och trevligt bostadsområde som ligger nära havet och har naturområden omkring sig. Fastigheten är belägen i Vinstorps industriområde i Lomma.

Kommunikationer:

Goda kommunikationsmöjligheter med busshållsplats på Poppelgatan som kan ta dig till Lomma Centrum och Lund. Enkelt och smidigt att ta sig ut på E20:an i riktning mot Malmö eller Helsingborg.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Richard Wihlborg

Richard Wihlborg

richard.wihlborg@relier.se

0763 VISA NR 0763-037900

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Poppelgatan 21

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör