Stockholm City
| Stockholm

Favorit Dela

Klara Norra Kyrkogata 33

https://klaraomega.live.jll.com/.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    577 - 2 327 m²

  • Hyra:
Tillgängliga ytor i Klara Omega Plan 5 - 1340 kvm Plan 6 - 410 kvm Plan 7 - 577 kvm.
  • Total yta

    2327 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 577 2 327

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lagern 11


Omgivning

Omgivning/natur:

Längst Kungsgatan finns allt man kan önska sig från Hotell Haymarkets välrenommerade restaurang, den urbana foodcourten K25 till stimmiga Bistro Rigoletto. I Hötorgshallen hittar man den mycket välsorterade matmarknaden med trevliga uteserveringar. På sommaren öppnas restaurang Supper upp på Norra Bantorget, som senare år blivit ett mycket uppskattat tillskott till Stockholms restaurangscen.

Närservice:

Två gator bort ligger Drottninggatan som har nästan två kilometer av renodlad shopping. Allt man kan önska sig finns i området. I angränsande kvarter finns även flertalet träningscenter.

Kommunikationer:

5 minuters promenadavstånd till T-Centralen som är Stockholms knytpunkt för all kommunaltrafik. Här ligger även Arlanda Express.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Theodor Jarnhammar

Theodor Jarnhammar

theodor.jarnhammar@eu.jll.com

070 VISA NR 070 340 77 50

Marknadsförs av JLL
Birger Jarlsgatan 25, Box 1147
11181 STOCKHOLM
jllsweden.se
Klara Norra Kyrkogata 33

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

Fler annonser från denna annonsör