Klara Norra Kyrkogata 33

Stockholm City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

577 - 1 917 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

https://klaraomega.live.jll.com/.

Tillgängliga ytor i Klara Omega Plan 5 - 1340 kvm Plan 7 - 577 kvm.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 577 1 917

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lagern 11

Omgivning

Omgivning/natur:

Längst Kungsgatan finns allt man kan önska sig från Hotell Haymarkets välrenommerade restaurang, den urbana foodcourten K25 till stimmiga Bistro Rigoletto. I Hötorgshallen hittar man den mycket välsorterade matmarknaden med trevliga uteserveringar. På sommaren öppnas restaurang Supper upp på Norra Bantorget, som senare år blivit ett mycket uppskattat tillskott till Stockholms restaurangscen.

Närservice:

Två gator bort ligger Drottninggatan som har nästan två kilometer av renodlad shopping. Allt man kan önska sig finns i området. I angränsande kvarter finns även flertalet träningscenter.

Kommunikationer

5 minuters promenadavstånd till T-Centralen som är Stockholms knytpunkt för all kommunaltrafik. Här ligger även Arlanda Express.
Klara Norra Kyrkogata 33

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

11181 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL