Mörby Centrum
| Danderyd

Favorit Dela

Svärdvägen 23

Strategiskt belägen kontorslokal om 375 kvm. Närhet till centrala Stockholms innerstad, flygplatser och shopping i Mörby Centrum.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  2 407 kr/m²/år

 • Storlek:

  375 m²

Strategiskt belägen kontorslokal om 375 kvm. Högt och fint läge med mycket ljusinsläpp. Närhet till centrala Stockholms innerstad, flygplatser och shopping i Mörby Centrum. PLANLÖSNING Danderyd Kontor är samlingsnamnet på Kungsledens fastighetsbestånd i Danderyd strax norr om centrala Stockholm. Lokalen är i fint skick med representativa ytor för kundbesök och en trivsam miljö för personal. Lokalen ligger på plan 7 med en fin utsikt i flera väderstreck.  OMGIVNING/NATUR Förutom Mörby centrum med ett stort utbud av shopping, gym, restauranger mm har du även naturen in på knuten. I fastigheten finns även populära lunchrestauranger. KOMMUNIKATIONER Tunnelbana från Mörby centrum till Stockholm city går på under 15 minuter. Ca 25-30 minuter med bil till Arlanda samt ca 20 min till Bromma flygplats NÄRSERVICE EKONOMI Hyra: 75 210 kr/månad Fastigehtsskatt: 3 917 kr/månad Indexerad värme/kyla: 4 797 kr/månad
 • Total yta

  375 m2


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2407


Utförande

Byggår:

1985

Våningsplan:

4


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Gustav Sandström

Gustav Sandström

gustav.sandstrom@bjurfors.se

070- VISA NR 070-782 00 90

070- VISA NR 070-782 00 90

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
Arenavägen 39, 16 tr
12177 Johanneshov
bjurforsnaringsliv.se
Svärdvägen 23

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör