Birger Jarlsgatan 10

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

235 m²

Hyra

Tillträde

2022-09-01

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverat och ljust sekelskifteskontor med direktutgång till innergård. 235 kvadratmeter för 22 personer mitt på Stureplan.

Nu erbjuder vi ett nyrenoverat kontor på andra våningen i fastighet från slutet av 1800-talet. Mitt på Stureplan. Lokalen på 235 kvadratmeter är uppdelad i två användningsområden. Dels en vacker publik yta med högt i tak, sekelskiftesdetaljer och  entré från Birger Jarlsgatan 10. Dels en mer effektiv kontorsdel med entré från Birger Jarlsgatan 6D. Lokalen är inredd med ljusa färger och ljusinsläpp från stora fönster, vackra trägolv och har två mindre moderna pentryn. Här kan vi tillsammans skapa arbetsplatser åt er för upp till 22 kollegor. Med egen utgång till husets gemensamma innergård passar det bra att ta en lunch med upphämtad låda från någon av de många kringliggande restaurangerna. Att ha sin arbetsplats på denna adress, där även parker och grönområden som Djurgården och Humlegården ligger nära, blir det enkelt att få till en smidig och behaglig vardag. Renoverad sekelskiftesfastighet med attraktivt läge mitt på Stureplan Fastigheten är ett före detta bostadshus från slutet av 1800-talet som idag består av kontors- och butikslokaler med shopping och all service du kan tänka dig. I bottenplanet ligger bland annat Sturehof, Zara och Sturebadet och utanför dörren, runt Stureplan ligger flera av gymkedjorna, parkeringsgarage, bussar och tunnelbana. Kvarteren myllrar av shopping, restauranger, kaféer och är en naturlig mötesplats både vardag som helg.  Välkomna att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    235 m2

Ekonomi

Tillträde:

2022-09-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

683

Byggår:

1891

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Hyresgäster kan kontakta Aimo park på telefon 0771-96 90 06, eller besök www.aimopark.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Birger Jarlsgatan och Grev Turegatan.

Närservice:

Fastigheten är belägen invid Nybroplan med närhet till stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden, ett stenkast från Kungsträdgården och Norrmalmstorg. Från Nybrokajen avgår ett flertal skärgårdsbåtar. Restauranger  I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten ligger exempelvis restaurangerna Riche, East, Sturehof samt i närliggande gallerior där det finns ett stort urval av restauranger och caféer.   Shopping  När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid Stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. På Regeringsgatan ligger gallerian Mood Stockholm som kantas av kaféer, butiker och restauranger.   Träning och hälsa Sats Stureplan - Beläget på Birgerjarlsgatan 6C.    Fitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59  Aleris vårdcentral - Beläget på Riddargatan 1    Sturebadet - Beläget i Sturegallerian

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm city. Arlanda Express - 10 min Citybanan och T-centralen -12 min Stockholms centralstation - 12 min Göteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central) London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats) Tunnelbana Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg och ligger bara någon minut från fastigheten. Bussförbindelser Ett flertal busslinjer passerar även utanför på Birger Jarlsgatan. För mer information, se Länk till SL:s webbplats Länk till SJ:s webbplats
Birger Jarlsgatan 10

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36, Box 30074

111 57 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan