Nybrokajen 5

Blasieholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

306 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kanske den finaste lokalen i Stockholm med den vackraste utsikten

Totalrenoverat kontor till högsta standard på Blasieholmen med utsikt över Nybroviken och Strandvägen. Det blir inte så mycket bättre. Här hyr ni i andra hand på kort eller lång tid enligt överenskommelse. En stor öppen yta och ett antal enskilda arbetsrum och konferensrum.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är miljöklassad enligt Breem in use, med betyget very good (Några av bilderna i prospektet är tagna ifrån en identisk lokal en trappa ned).

Ytor

  • Total yta:

    306 m2

Ekonomi

Tillträde:

höst 2020

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Käpplingeholmen 3

Byggår:

1880

Renoveringsår:

1997

Våningsplan:

3 av 5

Teknisk information

Takhöjd:

3,2 m

Ventilation:

Forcerad ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

Fastigheten har ett extraordinärt läge vid Nybroviken med närhet till finansdistriktet i Stockholms gyllene triangel. Utanför byggnaden angör skärgårdsbåtarna. I närheten finns grönskan på Skeppsholmen och flera vackra promenadstråk längs Stockholms vatten bidrar till det trivsamma läget. Flera trevliga lunchrestauranger runt kvarteren. Ca 5-7 min promenad till Norrmalmstorg eller Stureplan för shopping och service. Grand Hotel och Bank hotel ligger också runt hörnet.

Kommunikationer

T-bana: 3 min till T-bana Kungsträdgården Buss: flera bussar inom några minuter
Nybrokajen 5

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Sibyllegatan 17

11442 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB