Arvidsjaur
| Arvidsjaur

Favorit Dela

Industrivägen 16

Effektiva ytor för verkstad, garage och förråd om 46 kvm - 1251 kvm. Möjlighet finns även att hyra uppställningsyta/mark.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    46 - 1 140 m²

  • Hyra:
Endast 1,5 km från Arvidsjaur centrum kan vi nu erbjuda hyreslediga industriytor med möjligt tillträde direkt efter årsskiftet. Lokalerna är av varierad storlek och kan anpassas för att uppfylla behoven från nästkommande hyresgäst. De är fördelade enligt följande och finns i spannet 46 - 1251 kvm. Kontor/personalyta 62 kvm Garage 210 kvm (5 portar, uppvärmd yta) Kallförråd 258 kvm ( 2 portar) Kallförråd 120 kvm Sandlada 490 kvm I nära anslutning till byggnaderna finns dessutom väl tilltagna asfalterade gårdsplaner, som med fördel kan användas till uppställningsytor. Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.
  • Total yta

    1140 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 46 1 140

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Arvidsjaur 5:14


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen cirka 1,5 km nordväst om Arvisdsjaur centrum och ligger i ett mindre indrustriområde. Idag bor ca 6350 personer i kommunen där en av de stora arbetsgivarna på orten är försvarsmakten. Här finns arméns vinterenhet och arméns jägarbataljon. Det subarktiska klimatet lockar också till sig fordonsindustrin. Varje vinter kommer flera tusen personer från hela Europa till Arvidsjaur för att arbeta med bil- och däcktester.

Närservice:

Här finns lite av det mesta och hittar du inte just det du letar efter så går det alltid bra att fråga en Arvidsjaurbo du möter på gatan. I Centrum hittar man Ica, Swebank, restauranger, cafeér samt det trevliga badhuset.

Kommunikationer:

Bil: Ca 500 m från fastigheten nås påfart till europaväg 45 (E45) som stäcker sig bland annat till Östersund (ca 45 mil) i söder och till Finska gränsen i norr. Till Luleå är resan ca 16 mil ch till Piteå endast 13 mil. Buss: Till närmaste busshållplats är det ca 1 km och den trafikeras av linjerna 133 och 17. Tåg: Arvidsjaur Starion ligger centralt cirka 1,5 km fårn Industivägen 16. Flyg: Ca 15 km från fastigheten ligger flygplatsen. Härifrån går direktflyg till Stockholm som nås på ca en timme. På vintern går även flyg ut i Europa, till Frankfurt, München, Hannover och Birmingham.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Niklas Norlin

Uthyrare

Niklas Norlin

niklas.norlin@nordicpm.se

070- VISA NR 070-373 80 23

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Industrivägen 16

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör