Globen | Johanneshov

Favorit Dela

Palmfeltsvägen 5

Kontor i fint kommunikationsläge intill Globen. Stort utbud av service i Globens galleria som du når på ett par minuter.

Beskrivning

Kontorslokalen är 410 kvm och belägen på plan 4. Lokalen kommer renoveras upp till en modern och fin standard, där ni som hyresgäst kommer att kunna vara med och påverka utformning av lokalen. I Palmfelt center finns tillgång till gemensam reception och service- och säkerhetstjänster. Konferensmöjligheter erbjuds också. Allt för att er verksamhet ska flyta på optimalt. Palmfelt center erbjuder ett säkert och centralt kontor. Välkommen att kontaka oss för mer information och visning!
  • Total yta

    410 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sandhagen 10

Våningsplan:

4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Globen City med sina drygt 50 butiker når du på ett par minuter. Perfekt om du vill shoppa på lunchen eller på väg hem från jobbet. Här finns också banker, Posten, resebyrå, Systembolaget, SATS, läkare, Apoteket, restauranger med mera. Tele 2 arena ligger här med sitt stora nöjesutbud. Hotell och konferensmöjligheter finns även att tillgå.

Kommunikationer:

Palmfelt Center är belägen endast 50 m från Globens tunnelbanehållplats. Här möts kollektivtrafik av alla slag - Tunnelbana, Tvärbana och ett 40-tal busslinjer, inkl. flygbussarna till och från Stockholms andra internationella flygplats Skavsta. På 11 minuter är ni vid t-centralen, och Slussen nås på bara 6 minuters tågresa. Här ligger mynningen till Södra länken med direkt anslutning till de stora lederna - in till Stockholm, rakt söderut mot Nynäshamn, västerut mot E4/E20 eller österut mot Sickla, Nacka och Värmdö.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

KA

Kontraktsförvaltare

Karin Axelsson

Karin.Axelsson@newsec.se

031- VISA NR 031-721 30 22

031- VISA NR 031-721 30 22

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Palmfeltsvägen 5