Mall of Scandinavia
| Solna

Favorit Dela

Stjärntorget 2

Unik möjlighet att hyra butiksyta Mall of Scandinavia!

 • Kategori:

  Butik, Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  15 m²

 • Hyra:
BUTIKSYTA Här finns ett unikt läge att hyra din egna butik på bästa läge i gallerian. Butiksytan passar bra för de som vill finnas i gallerian och ha ett attraktivt skyltläge. Ytan är ledig och passar bra för ex. tjänster och service till företag som även vill nå ut till konsument. Ex finans/försäkring, fastighetsförmedling och produktförsäljning. Finns även möjlighet att hyra ytan på korttid för POP-UP butik. NÄTVERKANDE Från butiken når man till de företag som hyr på Quick Office och som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en härlig frukostbuffé. MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns upp till 14 personer i styrelsesittning. HÖG SÄKERHET Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.
 • Total yta

  15 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Quick Office Mall of Scandinavia

Byggår:

2015


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I centrum av Arenastaden i Sveriges största galleria finns ett enormt utbud av butiker, restauranger, caféer, biograf, livsmedel med mera. Här har även några av landets största företag valt att etablera sig med sin huvudkontor såsom SEB, Telia, Securitas för att nämna några.

Närservice:

.

Kommunikationer:

Butiksytan ligger i Mall of Scandinavia på plan 1 i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns. Endast 10 min resa till Stockholm Central. Här finns också flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fri parkering i garaget i upp till 4 timmar.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

TR

Therése Rosén

therese@quickoffice.se

0707 VISA NR 0707-87 76 73

Marknadsförs av Quick Office
Drottninggatan 86
11136 Stockholm
quickoffice.se
Stjärntorget 2

Om Quick Office

Kontorshotell med fullservice i Stockholm och Malmö. Hyr ett kontorsrum - få ett komplett kontor från 1 arbetsplats och uppåt! Quick Office är Sveriges ledande kedja med kontorshotell på 9 attraktiva adresser runt Stockholm och Malmö. Vi erbjuder även drop-down arbetsplatser, fullutrustade mötesrum som du kan boka från 1 timme och uppåt samt företagsadress/virtuell kontor till den som behöver allt utom en fysisk arbetsplats. Kundanpassade kontorslösningar Vi lyssnar på dig och skräddarsyr ett färdigt erbjudande som anpassat för att uppfylla dina krav på de perfekta kontoret. Det gäller allt från antal arbetsplatser, behöv av mötes- och konferensrum samt i övrigt förekommande behov av service och tjänster såsom posthantering, telefoni eller tillfälliga extra arbetsplatser.

Fler annonser från denna annonsör