Gårda
| Göteborg

Favorit Dela

Drakegatan 6-10

Management by arbetsglädje Tycker du om att vara på jobbet? Bra, det är själva tanken med Kineum.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    920 - 1 840 m²

  • Hyra:
Management by arbetsglädje Tycker du om att vara på jobbet? Bra, det är själva tanken med Kineum. Vi bygger nämligen ett hus med arbetsglädjen som utgångspunkt. För den tar vi på allvar, arbetet blir ju så mycket enklare och roligare då. Det är därför vi bygger in hotell, restauranger, gym, blombutik, en pool och annat roligt i huset. Ett hus i rörelse helt enkelt. Kineums unika koncept är välplanerade och rationella kontorslokaler i kombination med en dynamisk och spännande hotellmiljö. Tack vare den får du ut mer av varje kvadratmeter kontor. Det är kort och gott Management by arbetsglädje. Checka in på ett 5-stjärnigt kontor Varför skilja på arbete och glädje när man kan få både och? Speciellt om resultatet är arbetsglädje. Briefmöte i poolen? Planera kick-off vid frukostbordet? Torsdagsfika i pannkaksbaren? Varför inte! Det är precis det som är idén med Kineum, temat för utbudet i huset är nämligen den milda överdriften. Allt är lite större, lite färgstarkare, lite självsäkrare. Lite bra ändå.   A room with a view Hur ska vi beskriva kontorslokalerna i Kineum? Om vi bad en mäklare berätta skulle det kanske låta så här: ”På 26 000 m² fördelade på 27 våningar med ogenerat läge och närhet till kommunikationer, erbjuder Kineum en flexibel, effektiv och samtidigt inspirerande och lekfull kontorsmiljö för dig som tror mer på rörelse, samverkan och mångfald än på traditionella och stillasittande kontorslösningar.” Inte illa, och helt korrekt i sak. Vårt eget tillägg till beskrivningen är kanske inte fullt så bombastiskt: ytan är planerad för flexibel lokalindelning, den är rationell och optimerad för bästa utsikt och ljusinsläpp. Perfekt för det moderna aktivitetsstyrda arbetssättet. Och med 800 kontorsplatser. Att vi har ett hotell inbyggt i huset gör det till en levande byggnad, dygnet runt. Vi stänger verkligen inte klockan fem, nattportiern står alltid till din tjänst om du skulle jobba sent. Och det skulle ju inte vara så förvånande på det här kontoret.
  • Total yta

    1840 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 920 1 840

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gårda 16:17

Byggår:

1989

Våningsplan:

24


Omgivning

Omgivning/natur:

Gårda är utpekat som ett av Göteborg Stads utvecklingsområden där kontorsfastigheter kommer varieras med lokal handel och bostäder. Redan nu har tusentals lägenheter byggts utmed ån i Norra Gårda och nästkommande projekt fokuseras på kontorsfastigheter på vardera sida av Ullevigatan. Platzer är högst delaktiga här med byggnationerna av Gårda Vesta på Vestagatan och Kineum på Drakegatan. Dessa två, tillsammans med fler skyskrapor, kommer förgylla södra Göteborg nya skyline. I Gårda sitter framförallt företag inom IT och konsultverksamheter som kommer att kompletteras med nya spännande företag i Gårdas framtidens bebyggelse.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns ett varmgarage med 255 parkeringsplatser.

Närservice:

Gårda har flertalet mindre restauranger influerade från världens alla hörn som blandas med hotell och mathandel vid Focus-huset. I Gårda finns flera av de stora gymkedjorna på gångavstånd tillsammans med Klätterfabriken och Valhallabadet.

Kommunikationer:

Ullevi Norra är närmaste hållplatsen där spårvagnarna 1, 3, 6 och 8 stannar samt 60-bussen. Närmaste Styr och Ställ finns på Dämmeplatsen i närheten av Drakegatan. Längst nere i Gårda stannar också pendeltågen mot Kungsbacka och Borås på Lisebergs station. Fastigheten är placerad precis vid Gårdamotets avfart från E6/E20.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Michael Albrektson

Michael Albrektson

michael.albrektson@platzer.se

031- VISA NR 031-62 53 19

0702 VISA NR 0702-55 12 79

Marknadsförs av Platzer Fastigheter AB
Kämpegatan 7
40123 GÖTEBORG
platzer.se
Drakegatan 6-10