Borås
| Borås

Favorit Dela

Almenäsvägen 10

Lager med kontor uthyres om totalt 17 000 kvm. Bra takhöjd! Många portar och lätt att ta sig hit.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 500 - 17 600 m²

 • Hyra:
I denna gedigna fastighet erbjuds nu lagerytor på ca 17 000 kvm. 11 000 kvm med ca 7,5 m. resterande ytor har ca 5,5 m till tak. Det finns gott om kontorsytor i bra skick. På plan ett finns ca 500 kvm kontor och ytterligare ca 1500 kvm kontor på plan två. Det finns gott om portar. En markport och 9 portar med lasthus och ytterligare en ramp med port/dörr. Sprinkler är installerat i lagret och det finns separat rum för truckladdning. Lokalen är belägen i det natursköna området Ryda i närhet av resecentrum och alldeles intill viskan. Kontakta Colliers för ytterligare information!
 • Total yta

  17600 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 500 17 600

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rydahög 1

Byggår:

1963

Renoveringsår:

2011

Planlösning:

Flexibel.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är vackert belägen i natursköna Ryda utmed viskan, endast 5 minuter från resecentrum.

Närservice:

I fastigheten finns ett gemensamt gym för alla hyresgäster, konferensanläggning samt en restaurang som erbjuder dagens lunch, frukost och fika. Närhet till Knalleland med enormt utbud av Service.

Kommunikationer:

I närheten av lokalen finn bussförbindelse med linje 3 samt en cykelbana intill Borås.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Johansson

Uthyrare

Anders Johansson

anders.johansson@colliers.com

08-4 VISA NR 08-4012699

0709 VISA NR 0709-201791

Mikael Wallner

Uthyrare

Mikael Wallner

Mikael.Wallner@colliers.com

+46 VISA NR +46 70 610 82 55

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Almenäsvägen 10

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör