GÖTEBORG

Favorit Dela

Lilla Bommen 4 B

Härligt kontor i högt hörnläge med fönster i tre väderstreck. Bästa läget på Lilla Bommen!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    189 m²

  • Hyra:
Nu finns tillfälle att hyra ett kontor med ett av Göteborgs bästa skyltlägen. Alldeles runt hörnet finns den pittoreska småbåtshamnen, Operan och Centralstationen. Bästa tänkbara utbud av service, restauranger och allmänna kommunikationer. Ytan är placerad med ett högt och insynsskyddat läge i huset, här bjuds man på vidsträckta vyer över området. Flertalet fönster skapar ett generöst ljusinsläpp. Lokalen håller en hög standard och har genomgående stilfulla inrednings- och kulörval. I fastighetens entréplan finns Lilla Bommens konferenscenter som en extra tillgång och resurs. I fastighetens källarplan finns tillgång till garage. Möjlighet till ett snabbt tillträde. Varmt välkommen på visning!
  • Total yta

    189 m2


Utförande

Våningsplan:

6


Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket nära all tänkbar service i Nordstan. Flera lunchrestauranger i området. Ett flertal hotell inom gångavstånd. Snabbt ut på lederna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplatser finns att hyra i byggnaden.

Kommunikationer:

Mycket goda. Ett par minuter till Centralen, Drottningtorget och Nils Ericssonsplatsen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulf Sandblom

Ulf Sandblom

ulf.sandblom@castellum.se

+463 VISA NR +46317440906

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Lilla Bommen 4 B

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör