Poppelgatan 21

Lomma , Lomma
Spara Dela
Spara Dela
Yta

1 700 m²

Hyra

Tillträde

2020-12-01 Eller enligt överenskommelse

Beskrivning

Butikslokal eller kontor, showroom eller lager/verkstad. Lokal med flera användningsområden i utmärkt läge!

Här kan vi erbjuda högkvalitativa ytor för olika typer av verksamheter. Lokalerna är idag anpassade för kontor/lager/gym men det finns möjlighet att anpassa lokalerna efter egna behov och önskemål.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri/Verkstad 1 200
Kontor 500

Ytbeskrivning

Lokalytorna är anpassningsbara, dvs att man kan ha utställning/showroom/butik i hela ytan om det passar verksamheten. Det går även att kombinera kontor med lager/verkstad. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen!

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Skyltfönster
Skyltläge
Verkstad
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lomma 31:8

Planlösning:

Stor ljus entré på bv där man välkomnas med en enorm rymd där det är öppet upp till andra våningen. Fasaden vid entrén och kontorsdelen utgörs av glaspartier som ger lokalen mycket ljus samt ger en spännande och innovativ miljö för både butik/showroom samt kontor. Andra våningen används idag som kontor och gym men passar även bra som lager/butik/showroom. Två stora omklädningsrum med duschutrymmen och bastu finns även på andra våningen.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Naturmiljön i Lomma präglas av det kustnära läget med artrika strandmiljöer samt badstränder och parker.

Företag i närheten:

Utmärkande för näringslivet i Lomma är ett stort antal fåmansföretag. Kommunen är största arbetsgivaren. SLU (Sveriges Lantbruksuniversitet) i Alnarp är en stor arbetsgivare inom kommunen. Största privata arbetsgivare är KåKå och Nolato Medevo. Jordbruksnäringen omfattar 3 000 hektar och sätter sin prägel av jordbruksbygd på kommunen. Den lokala arbetsmarknaden omfattar drygt 6 000 arbetstillfällen, främst inom företag med inriktning på konsultverksamhet, service och handel samt lättare industriell verksamhet. StickIt och Grundström i Lomma AB sitter i samma fastighet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser i direkt anslutning till lokalen

Närservice:

Lokalen ligger mitt i Lomma med närhet till all tänkbar service. Runt hörnet ligger pizzeria, däckfirmor, café, etc.

Skyltläge:

Bra

Vägbeskrivning:

Lokalen ligger mitt i Lomma belägen i Norra Vinstorps industriområde. Lokalen nås enkelt med både bil och kommunala färdmedel.

Kommunikationer

Kommunen gränsar till Malmö stad, Burlövs, Staffanstorps, Lunds och Kävlinge kommuner. Motorväg mot Malmö och 90-väg mot Lund ger möjlighet till snabba transporter. Körtiden till Malmö från kommunens olika delar är ungefär 15–20 minuter. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med täta bussförbindelser till Malmö och Lund. Lokal persontågstrafik planeras starta någon gång efter 2021 på sträckan Kävlinge - Flädie - Lomma - Malmö. Läs mer om Lommabanan på lommakommun.se
Poppelgatan 21