Högsbo
| Göteborg

Favorit Dela

August Barks Gata 6A

Fin och modern kontorslokal högt upp i huset -.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  556 m²

 • Hyra:
Nu erbjuds en fin och stor kontorslokal om 556 kvm i Högsbo. Lokalen är belägen på plan 4 och har blandad planlösning - här finns några mindre säljkontor, konferensrum och loungeyta, stort pentry med pausyta samt 3 toaletter.
 • Total yta

  556 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 27:7

Byggår:

1968

Våningsplan:

4

Planlösning:

Blandad.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön. Intill köpcentrum 421 finns bland annat välkända aktörer såsom ICA Maxi, H&M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport med flera.

Närservice:

Här finns shopping, service och lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Bra allmänna kommunikationer tex. buss 83, 84 och 751 stannar precis utanför fastigheten. På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
August Barks Gata 6A

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör